Skap en bærekraftig fremtid for din rideskole!

Publisert:
18/9/23
Foto: Norges Rytterforbund

Er du klar for å ta din rideskole til nye høyder? Da er "Bærekraftige rideskoler - et kompetansekurs for økt kvalitet, vekst og lønnsomhet" noe for deg. Kurset arrangeres av Norges Rytterforbund, Norsk Hestesenter og Bransjeforeningen for rideskoler, og gir deg en unik mulighet til å utvikle din rideskole og gi den et bærekraftig konkurransefortrinn.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

- Dette burde alle som jobber i hestebransjen være med på.
- Dette kurset har fått oss til å stoppe opp litt og evaluere egen bedrift. Det å få hjelp og veiledning til å få ting ned på papiret gjør det mer målbart og enklere å se hvor vi skal og hva vi skal legge ressursene på.

Hvorfor delta:

🐎 Praktisk kunnskap: Lær de nødvendige ferdighetene for å drive en vellykket rideskole, fra praktisk drift til HMS og lovreguleringer.
💼 Lønnsomhet: Øk lønnsomheten til din rideskole ved å iverksette effektive forretningsstrategier.
🚀 Vekst: Utforsk måter å utvide og forbedre din rideskoles tjenester og fasiliteter.
🌟 Motivasjon: Få inspirasjon til å styrke teamet ditt og motivere både ansatte og elever.
🐴 Hestevelferd: Lær mer om hvordan du sikrer god hestevelferd for rideskolehestene dine.
📣 Markedsføring og sosiale medier: Få innsikt i effektive markedsføringsstrategier og bruk av sosiale medier for å tiltrekke flere elever, samt hvordan fremme rideskolen som en positiv aktivitet i lokalsamfunnet
🤝 Nettverk: Bygg verdifulle forbindelser med andre rideskoleeiere og bransjeeksperter.

 

Dette kurset gir deg muligheten til å samarbeide tett med andre rideskoleeiere og fagpersoner, dele erfaringer og skape et sterkt fellesskap som vil gagne både deg og din rideskole.

Forutsetninger for deltakelse:

Kursdeltakerne må ha innsyn i regnskapet. Det legges opp til samarbeid med resten av bedriften mellom modulene slik at resultatene kan implementeres i hele bedriften. Gjennom kurset vil du utvikle en Bedriftshåndbok som blir ditt endelige produkt.

30 av Norges 210 rideskoler har allerede gjennomført kurset, og tilbakemeldingene er gode. Gå ikke glipp av sjansen til å bli en del av dette inspirerende nettverket og styrke din rideskole for en bærekraftig fremtid!

Søk om å få delta på "Bærekraftige rideskoler" kurset i dag og ta det første skrittet mot en mer lønnsom, kvalitetsrik og bærekraftig fremtid for din rideskole!

Kursavgift

Kursavgiften er kr 6.000,- per bedrift
Dersom dere ønsker å melde på flere deltakere fra samme bedrift koster det kr 4.000,- per ekstra deltaker.

Invitasjon til kurset, samt mer informasjon og påmelding finner du ved å trykke på knappen under.