FERD Rideskolecup 2021/2022

Publisert:
23/11/21

FERD Rideskolecup er en landsdekkende konkurranse i sprang og dressur for rideskoleelever i alle kretser i Norge. I 2022 er det 10 års jubileum for FERD Rideskolecup, og målet er at det skal være med deltakere fra alle 17 rytterkretser, fra det ytterste sør til det nordligste nord, Nord-Vestlandet og Midtnorge.

For å lykkes med dette, har NRYF oppfordret kretsene til å tilknytte seg en person fra en lokal rideskole som kan samarbeide med en klubb/krets for avvikling av kvalifiseringer og oppfølging mot finalen. Rideskoler.no oppfordrer dere i rideskolene på tilsvarende måte å ta kontakt med din rytterkrets for å komme i gang med dette samarbeidet.  

Rideskoler.no anser FERD Rideskolecup som et viktig rekrutteringstiltak for rideskoler og klubber, og ser det derfor naturlig at dette tiltaket fremmes på våre sider.  

Har du spørsmål om organisering og gjennomføring av kvalifiseringer til FERD Rideskolecup, ta kontakt med Bransjeforeningen for Rideskoler ved Ingebjørg Henni på mail post@tanumrideskole.no

Statutter og mer informasjon finner du her: ferdcupene.no